Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشکلات ایجاد شده برای پرداخت شهریه دانشجویان در سامانه آموزشیار را توضیح داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دو سالی است که دانشگاه آزاد با هدف یکپارچه سازی فعالیت‌های آموزشی، سامانه آموزشیار را راه اندازی کرد سامانه‌ای که از صفر تا صد فعالیت‌های آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد را در برمی گیرد و دانشجویان باید مجوز ورود به کلاس درس را با ثبت نام در این سامانه آموزشی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سامانه ۶ ماه پس از راه اندازی با مشکلات زیادی روبرو بود که مسئولان دانشگاه آزاد اعلام کردند که این سامانه به صورت آزمایشی راه اندازی شده تا مشکلات این سامانه استخراج و در مدت زمان کوتاهی برطرف شود که دانشجویان بتوانند به راحتی مسائل آموزشی خود را از طریق این سامان پیگیری و حل کنند.


پس از مدتی از کارکرد این سامانه آموزشی بیش از ۵۰ ایراد فنی به این سامانه از سوی دانشجویان و کارشناسان آموزشی استخراج شد که باید این ایرادات در اسرع وقت رسیدگی می‌شد؛ اما از این قولی که مسئولان دانشگاه آزاد مبنی بر رفع مشکلات سامانه آموزشی آموزشیار بیش از دو سال می‌گذرد، اما همچنان دانشجویان با معضلات این سامانه دست و پنجه نرم می‌کنند.

 

ثبت شهریه‌های بالا برای دانشجویان

یکی از اقدامات دانشجویان برای ورود به سامانه آموزشی و شروع انتخاب واحد پرداخت شهریه است و تا زمانی که دانشجو مبلغ تعیین شده شهریه را پرداخت نکند، نمی‌تواند انتخاب واحد خود را در این سامانه انجام دهد؛ اما اعتراضات زیادی از سوی دانشجویان این دانشگاه صورت گرفته که این سامانه با وجود پرداخت شهریه هنگام ثبت نام، اما باز هم مبلغ‌های بدهی بالایی برای آن‌ها به ثبت رسانده است.

بیشتر بخوانید


شهریه‌های بی حساب و کتابی که سامانه آموزشیار برای دانشجو ثبت می‌کند بانک دریافت کننده شهریه عامل اصلی مشکلات شهریه‌ای دانشجویان

پس از پیگیری‌ها از مسئولان دانشگاه آزاد مشخص شد که بانک عامل دریافت شهریه نتوانسته دیتا‌ها را به سامانه آموزشیار منتقل کند که همین مسئله باعث ایجاد مشکل برای بیش از ۱۵ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد شده است که سراغ رئیس دانشگاه آزاد رفتیم و از جزئیات این مسئله جویا شدیم.

محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص مشکلات سامانه آموزشیار و بدهی‌های شهریه‌ای که برای دانشجویان ثبت کرده است، گفت: یک مورد در یک روز و درچند ساعت وقتی در psp ثبت می‌شد در سامانه آموزشیار ثبت نمی‌شد و این مشکل از سوی سامانه آموزشیار نبود بلکه از بانک عامل بود.

 

۱۵ هزار دانشجو با بدهی شهریه مواجه شدند!

وی افزود: این اتفاق در یک روز رخ داد و همان روز ۱۵ هزار دانشجو این مشکل را پیدا کردند و با وجود واریز شهریه، اما در سامانه آموزشیاربدهی برای آن‌ها ثبت کرد و برای انتخاب واحد و سایر روند آموزشی دچار مشکل شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اضافه کرد: فرق دانشگاه آزاد با سایر دانشگاه‌ها این است که وقتی یک اتفاقی رخ می‌دهد به دلیل جمعیت بالای دانشجویی این اتفاق تعداد زیادی را در برمی گیرد.

وی در پاسخ به صف‌های غیر متعارف در راهرو‌های واحد‌های دانشگاه آزاد گفت: دلیل حضور دانشجویان و صف‌های طولانی این است که دانشجویان ترجیح می‌دهند که حضوری ثبت نام کنند.

طهرانچی اضافه کرد: سامانه آموزشیار بر اساس کد ملی تعریف شده است و تا کد ملی بر اساس اسم و مشخصات نباشد آموزشیار نمی‌پذیرد و این مرتبط به سامانه نیست بلکه دیتای غلطی است که در ابتدای ثبت نام در سامانه آموزشیار وارد کرده اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص مشکلات سامانه آموزشیار برای درخواست فارغ التحصیلی دانشجویان گفت: آمار فارغ التحصیلان به لحظه از طریق سامانه آموزشیار اعلام می‌شود که امسال از نیمه شهریور تا کنون ۷ هزار نفر فارغ التحصیل شده اند که همه این دانشجویان از طریق سامانه آموزشیار مراحل فارغ التحصیلی خودشان را گذرانده اند.

وی ادامه داد: مشکلات ایجاد شده مربوط به داده‌های اولیه‌ای است که دانشجواعلام کرده است که مربوط به آموزشیار نیست و این مشکلات به زودی در سامانه آموزشیار مرتفع خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: مواردی هم که در انتخاب واحد و مغایرت واحد‌های انتخابی دارند پس از مراجعه دانشجو به کمیسیون موارد خاص ارجاع داده می‌شود که این کمیسیون مغایرت‌ها را بررسی و مشکلات دانشجویان را در کمترین زمان ممکن حل می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی شهریه طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار ۱۵ هزار دانشجو پرداخت شهریه انتخاب واحد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت بیش از ۲۳۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمریکا

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ وب سایت آمریکایی وان نیوز (۱news) ساعتی پیش در گزارشی اعلام کرد شمار دانشجویان بازداشتی اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا از ۲۳۰۰ نفر فراتر رفت.





تأکید دانشجوی یهودی بازداشتی بر لزوم ادامه اعتراضات ضد رژیم صهیونیستی در آمریکا
شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی گزارشی درباره بازداشت یک دانشجوی یهودی آمریکایی در دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا منتشر کرد.
وی در توضیح بازداشتش گفت: من در خط مقدم بودم. نیرو‌های پلیس با باتوم هایشان به من ضربه می‌زدند. آنها مرا گرفتند. وقتی بازداشتم می‌کردند، مقاومت نکردم. آنها به شکل فیزیکی، دانشجویان را مرعوب می‌کردند و در واقع به آنها آسیب می‌رساندند تا دیگر حتی به تحریم اسرائیل، فکر هم نکنند! این وضعیت بسیار ناامیدکننده است. ما هیچ کار اشتباهی انجام نداده بودیم. یک تجمع غیرقانونی درمقابل ما بود. این گروه طرفدار صهیونیست‌ها و ملی گرایان (افراطی)، ۲۵ نفر از دوستان ما کارشان به بیمارستان کشید، زیرا با چوب و چماق بچه‌های ما را می‌زدند و به سمت ما سنگ پرتاب می‌کردند. حتی یک نفر از افرادی که این حملات را مرتکب شده بودند دستگیر نشد. حتی یک نفر!
مادر من یهودی است. من یهودی بزرگ شدم. عموی بزرگ من، صهیونیست دوآتشه است. اگر فیلم مرا می‌بیند به او سلام می‌کنم! رسانه‌ای شدن اعتراض‌های ما سبب شد جرات بیشتری پیداکنم. دستاورد ما پیوست افرادی به ما بوده است که هرگز فکر نمی‌کردم به ما بپیوندند. آنها که به نظر می‌رسد از نظر سیاسی فعال نباشند، بعد از اینکه دیدند ما هدف حمله قرار گرفتیم و هیچکس درباره این اقدامات پاسخگو نیست، به ما پیوستند. ما به تظاهرات خود ادامه خواهیم داد. ما همچنان به کار‌های خودمان ادامه خواهیم بود. ما همچنان اینجا خواهیم بود. ما به مبارزه برای غزه ادامه می‌دهیم. ما به مبارزه برای مردم فلسطین ادامه خواهد داد.




پلیس نیویورک دانشجویان حامی فلسطین را از اردوگاه اعتراضی بیرون کرد
به گزارش الجزیره انگلیسی، اعتراضات دانشجویی در همبستگی با فلسطینیان در آمریکا و نیز در سراسر جهان در حال گسترش است. بیش از ۲۴۰۰ معترض در دانشگاه‌های سراسر کشور دستگیر شده اند. پلیس در دانشگاه نیویورک دانشجویان را از اردوگاه همبستگی با فلسطینیان بیرون کرد. بسیاری از دانشجویان در زمان آغاز یورش پلیس در خواب بودند.




برگزاری تظاهرات در آمریکا برای حمایت از دانشجویان بازداشت شده
شبکه تلویزیونی الجزیره اعلام کرد مردم آمریکا به منظور حمایت از دانشجویانی که بازداشت شده‌اند تظاهرات کردند.
مردم آمریکا با تجمع مقابل دانشگاه کلمبیا، از دانشجویان معترض که سه‌شنبه شب در زمان حمله به دانشگاه بازداشت شده‌اند حمایت کردند. تظاهر کنندگان می‌گویند دانشجویان به جای زندانی شدن باید صدایشان شنیده شود.
پلیس وارد سالن هامیلتون در دانشگاه کلمبیا شد تا دانشجویانی را که داخل آنجا موانعی ایجاد کرده بودند کنار بزند. این دست کم دومین بار در دو هفته گذشته است که پلیس وارد می‌شود. دست کم ۳۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا و سیتی یونیورسیتی نیویورک بازداشت شده‌اند. اما دانشجویان با وجود این خشونت‌ها به خیابان‌ها بازگشتند. این وضعیتی است که دانشگاه‌های زیادی نه تنها در نیویورک بلکه در سراسر آمریکا با آن روبرو هستند. پلیس حضور گسترده‌ای دارد، اما دانشجویانی که در اینجا می‌بینید می‌گویند از اقدامات خود دست نمی‌کشند. دانشجویان می‌گویند نسل بعدی در کشور هستند و به سبب جنگ در غزه، سیاست خارجی آمریکا و حمایت از اسرائیل خشمگین هستند. آنها می‌خواهند صدایشان شنیده شود.



اظهارات استاد ۶۵ ساله دانشکده دارتموث بعد از بازداشت در جریان اعتراضات ضداسرائیلی
دابلیو ام یو آر تصاویری از بازداشت آنالیزا اورلک، استاد ۶۵ ساله دانشکده دارتموث در نیوهمپشایر آمریکا منتشر کرد.
وی چهارشنبه شب به همراه ده‌ها نفر دیگر در اعتراضات ضداسرائیلی در این دانشکده بازداشت شد.
استاد دانشگاه گفت: من عصبانی بودم، چون اون‌ها تلفنم را گرفته بودند، و من عصبانی بودم، زیرا بدنم را کوبیدن زمین و درد داشت. پس من رفتم و گفتم گوشیم را به من پس بدید، گوشیم رو پس بگیرم و البته پس گرفتم و همون موقع سه تا پلیس من رو کوبیدند زمین و من با اون شونم که صدمه دیده بود، خوردم زمین. اون‌ها گفتن که من داشتم در مقابل دستگیری مقاومت می‌کردم
ویدیوی ضبط شده شبکه خبری نیوز ناین، لحظه دستگیری آنالیزا اورلِک، استاد کالج دارتموث در جریان اعتراض شب گذشته را نشان می‌دهد. این زن ۶۵ ساله می‌گوید که او در میان تعداد انگشت شماری از اساتیدی بود که برای حمایت از دانشجویان در محوطه دانشگاه حاضر شدند.
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: در یک محوطه دانشگاهیِ کوچک که همه خوابند، در یک منطقه روستایی مانند دارتموث، اون‌ها این نمایش مسخره اسلحه و قدرت و خشونت رو به راه انداختن. پیام من این هستش که از تبدیل کردن یهودستیزی به یک اسلحه (برای برخورد با معترضان) دست بردارید، با دانشجویانتان صحبت کنید، با کارکنانتان گفتگو کنید و به نام حفظ امنیت دانشگاه به یک زن ۶۵ ساله حمله نکنید.




احاطه کردن محل تحصن دانشجویان حامی فلسطین در ماساچوست با موانع آهنی
محل تحصن دانشجویان در مؤسسه فناوری ماساچوست آمریکا با موانع آهنی احاطه شد و طرفداران رژیم صهیونیستی آنچنان پرچم‌های این رژیم را روی موانع نصب کردند که گویی این منطقه محل تحصن طرفداران رژیم صهیونیستی است.
اینجا منطقه تحصن دانشجویان مؤسسه فناوری ماساچوست در ایالت ماساچوست است. مشاهده می‌کنید که موانع آهنین در اینجا نصب شده است و خبرنگاران برای ورود به محل تحصن تلاش می‌کنند؛ اما نیرو‌های پلیس مانع از این کار می‌شوند. عوامل رسانه‌ها می‌خواهند وارد محل تحصن شوند؛ اما نیرو‌های پلیس برای اخراج ما از این منطقه تلاش می‌کنند. همان طور که مشاهده می‌کنید در این محل پرچم‌های اسرائیل نصب شده است و محل تحصن دانشجویان، از هر سمتی با این موانع آهنین احاطه شده است. این موانع بلند آهنین در اینجا قرار گرفته و چنان پرچم‌های اسرائیل روی آنها نصب شده است که گویی اینجا محل تحصن طرفداران اسرائیل است! قطعا به هیچ وجه اجازه ورود به این محل را نداشتیم. این نخستین بار است که وارد این محل شده ایم و اکنون خبرنگاران از این محل اخراج می‌شوند. مشاهده می‌کنید که طرفداران اسرائیل این تصاویر را در اینجا نصب کرده اند و همگان احساس می‌کنند که اینجا محل تحصن طرفداران اسرائیل است؛ نه کسانی که به آنچه جنگ کشتار جمعی و پاکسازی نژادی در غزه می‌دانند، معترض هستند! کسانی که از این دانشگاه می‌خواهند واقعیت روابط خود با اسرائیل و به طور مشخص ارتش اسرائیل و به خصوص برنامه‌های پهپاد‌های اسرائیلی مشخص کند؛ پهپاد‌هایی که در کارگاه‌های این دانشگاه ساخته می‌شود.



اعتصاب غذای دانشجویان دانشگاه پرینستون در حمایت از مردم غزه
کانال تلگرام الرساله با انتشار تصاویری نوشت: دانشجویان دانشگاه پرینستون در ایالت نیوجرسی آمریکا اعلام کردند تا زمانیکه این دانشگاه سرمایه‌های خود نزد اسرائیل را اعلام و آن را خارج نکند و همچنین اسرائیل را کاملا تحریم آکادمیک و فرهنگی نکند، اعتصاب غذا خواهند کرد.


تصاویر برنامه فعالیتی دانشجویان دانشگاه هاروارد برای خواندن قصیده شاعر شهید فلسطینی
کانال تلگرامی قدس پرس با انتشار تصاویری نوشت: دانشجویان دانشگاه هاروارد، فعالیتی برای خواندن شعر رفعت العرعیر، شاعر و نویسنده شهید فلسطینی تحت عنوان "اگر باید بمیرم" برگزار کردند.








دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • بازداشت بیش از ۲۳۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمریکا
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در استرالیا
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است