Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو سالی است که دانشگاه آزاد با هدف یکپارچه سازی فعالیت‌های آموزشی، سامانه آموزشیار را راه‌اندازی کرد؛ سامانه‌ای که از صفر تا صد فعالیت‌های آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد را در برمی‌گیرد؛ اما مشکلات سرسام آور این سامانه آموزشی همچنان مرتفع نشده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دو سالی است که دانشگاه آزاد با هدف یکپارچه سازی فعالیت‌های آموزشی، سامانه آموزشیار را راه اندازی کرد سامانه‌ای که از صفر تا صد فعالیت‌های آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد را در برمی گیرد و دانشجویان باید مجوز ورود به کلاس درس را با ثبت نام در این سامانه آموزشی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سامانه ۶ ماه پس از راه اندازی با مشکلات زیادی روبرو بود که مسئولان دانشگاه آزاد اعلام کردند که این سامانه به صورت آزمایشی راه اندازی شده تا مشکلات این سامانه استخراج و در مدت زمان کوتاهی برطرف شود که دانشجویان بتوانند به راحتی مسائل آموزشی خود را از طریق این سامان پیگیری و حل کنند.


پس از مدتی از کارکرد این سامانه آموزشی بیش از ۵۰ ایراد فنی به این سامانه از سوی دانشجویان و کارشناسان آموزشی استخراج شد که باید این ایرادات در اسرع وقت رسیدگی می‌شد؛ اما از این قولی که مسئولان دانشگاه آزاد مبنی بر رفع مشکلات سامانه آموزشی آموزشیار بیش از دو سال می‌گذرد، اما همچنان دانشجویان با معضلات این سامانه دست و پنجه نرم می‌کنند.


ثبت شهریه‌های هنگفت برای دانشجویان

یکی از اقدامات دانشجویان برای ورود به سامانه آموزشی و شروع انتخاب واحد پرداخت شهریه است و تا زمانی که دانشجو مبلغ تعیین شده شهریه را پرداخت نکند، نمی‌تواند انتخاب واحد خود را در این سامانه انجام دهد؛ اما اعتراضات زیادی از سوی دانشجویان این دانشگاه صورت گرفته که این سامانه با وجود پرداخت شهریه هنگام ثبت نام، اما باز هم مبلغ‌های بدهی بالایی برای آن‌ها به ثبت رسانده است.


یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد معترض به این مشکل می‌گوید: زمان ثبت نام شهریه ثابت را پرداخت کردم و در انتخاب واحد دچار مشکل شدم و نتوانستم انتخاب واحد را به درستی انجام دهم. منتظر زمان حذف و اضافه بودم که بتوانم انتخاب واحد را درست کنم که سامانه آموزشیار ۲۵ میلیون تومان بدهی برای من ثبت کرده بود که متاسفانه نتوانستم از فرصت حذف و اضافه برای رفع مشکل استفاده کنم.


این دانشجو اضافه کرد: حتی به دانشگاه محل تحصیلم مراجعه کردم که مسئولان آموزشی دانشگاه گفتند که مشکل آموزشیار است و بسیاری از دانشجویان با این معضل روبرو هستند.

 

مشکلات دیگری که دانشجویان از سامانه آموزشیار می گویند!

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد شهر قدس می‌گوید: دانشگاه ازاد شهر قدس قبول شدم رشته میکروبیولوژی، ثبت نام موقتم رو انجام دادم هفته پیش، اما آموزشیار شماره دانشجویی نمیدهد و به جای شماره دانشجویی خط تیره گذاشته دلیلش چیه مشکل از کجاست.


دانشجوی دیگر می‌گوید: یکی بگه من چیکار کنم که آموزشیار بهم شماره دانشجویی دائم بده خسته شدم هرکاری می کنم نمی‌ده حتی رفتم کافی نت بازم نشد بهم گفتن آی گپ نصب کن از اونجا بگیر، ولی هرچی بالا پایین میکنم آی گپ رو متوجه نمیشم چیکار کنم.



من ورودی ۱۴۰۰ هستم. از هفته‌ اول ثبت نام اقدام کردم و الان بعد دوهفته هنوز سامانه برای انتخاب واحد باز نشده برام در صورتی که نوشته منتظر عملیات انتخاب واحد توسط دانشجو با دانشگاهم تماس می گیریم خط و اشغال می کنند.

 


سلام من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته نطنز هستم ترم آخر دروسم هست و یکی از دروس جبرانیم مونده که قرار بود این ترم بردارم، اما این موضوع و دستورالعمل در سامانه آموزشیار تعریف نشده و من نمی‌تونم اون یه درس جبرانیمو همراه دروس باقیمانده بردارم. جالبه که آموزش دانشکده میگه ما نمیدونیم باید چیکار کنی! و از طرفی میگن به مشکل برمیخوری اگر درس جبرانی رو برنداری هیچکی هم قبول نمیکنه درستش کنه کلا ۹ واحد درس برام نموده

ثبت نام بدونه آزمون را در دانشگاه آزاد واحد شمال حضوری انجام دادم و طبق اعلام متصدیان ثبت نام از زمان ثبت نام بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت میبایست به سایت آموزشیار مراجعه و مراحل بار گذاری مدارک را انجام دهیم. متاسفانه با کد ملی که وارد می شویم پیام اینکه کد ملی یافت نشد نشان می دهد؛ در حالی که حضوری ثبت نام کردم و یا شماره ۶ رقمی نیز به من داده اند باید چکار کنیم.


من دانشجوی جدیدالورود هستم و ۲۴ ساعته که دارم تلاش میک نم تو این سایت ثبت نام کنم، ولی یا باز نمیشه یا تو یه مرحله گیر میکنه. واقعا متاسفم براتون که یه وبسایت درست و حسابی نمی‌تونید راه اندازی کنید. هیچ کس هم که پاسخگو نیست. الان من چجوری تو این اوضاع کرونا باید ثبت نام کنم؟ متاسفم براتون. فقط پول می گیرین، ولی حتی یه وبسایت رو نمی‌تونید درست کنید.


دانشجوی سما بابل هستم ورودی ۹۸ مدیریت بازرگانی. بهمن ۹۹ درسم با ۷ واحد معرفی به استاد که ۲ ماه کمیسیون رفت تا تایید بشه بالاخره ۷ واحد معرفی به استاد گرفتم که اوایل خرداد ۱۴۰۰ فارغ التحصیل شدم، اما برای فارغ التحصیلی که رفتم گفتند خرداد ۹۸ سه واحد تابستان واحد گرفتم غیبت داشتم؛ در صورتی که نمره درسم ۱۸ بود و هیچ امتحانی غیبت نداشتم الانم باید پول واریز کنم ۱۰ واحد بگیرم این ۳ واحد و دوباره ۷ واحد معرفی به استاد. همه این مشکلات را آموزشیار ایجاد کرده لطفا راهنمایی کنید.


من یک سال فارغ التحصیل شدم. هنوز به دلیل مشکلات آموزشیار نمی توانند مدرک صادر کنند. این وضع غیرقابل تحمل شده. الان برای تبدیل وضعیت استخدامم مدرکم رو لازم دارم و با مشکل مواجه شدم.

 

پاسخ طهرانچی به مشکلات آموزشیار

موارد ذکر شده فقط بخشی از مشکلات آموزشیار است که دانشجویان با آن مواجه هستند که رئیس دانشگاه آزاد به جای برطرف کردن مشکلات سامانه آموزشیار این سامانه را با فیسبوک و اینستاگرام مقایسه می کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

خبرگزاری دانشجو بار‌ها به دلیل مراجعه دانشجویان و مطرح کردن مشکلات آموزشی ناشی از سامانه آموزشیار پیگیر گفتگو با مسئولان دانشگاه آزاد بود؛ اما تاکنون مسئولان این دانشگاه حاضر به پاسخگویی مشکلات این سامانه نشده اند و با وجود پیگیری‌های مکرر، خبرگزاری منتظر پاسخ قانع کننده از سوی مسئولان دانشگاه آزاد برای حل مشکلات دانشجویان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام شهریه دانشجویی مسئولان دانشگاه آزاد فعالیت های آموزشی سامانه آموزشیار سامانه آموزشی مشکلات آموزشی انتخاب واحد راه اندازی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۷۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد