Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از اولین اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به ناکارآمدی سامانه‌های آموزش الکترونیک، رئیس دانشگاه آزاد قول رفع این مشکلات را داد. اکنون با گذشت چهار ترم به بررسی وضعیت این سامانه‌ها و مصاحبه با محمد مهدی طهرانچی، رئیس این دانشگاه پرداختیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برگزاری کلاس‌های درسی به صورت الکترونیک علاوه بر تلفن همراه، اینترنت و لپ‌تاپ یا کامپیوتر نیاز‌مند زیرساخت‌های آموزشی مجازی نیز است؛ به همین منظور بسیاری از کشور‌ها مانند آلمان، ژاپن و فرانسه که دانشجویان آن تقریبا دسترسی صد درصدی به وسایل آموزش الکترونیک دارند در دوران کرونا به دلیل فقدان زیرساخت‌های آموزش مجازی در دانشگاه‌ها آمادگی برگزاری کلاس‌های درسی را نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته در این میان کشور‌هایی معدودی نیز وجود داشتند که از همان ابتدا در زمینه آمادگی سیستم آموزشی و هم دسترسی دانشجویان به ابزار یادگیری دیجیتال شرایط خوبی را داشتند، کشور‌های منطقه اسکاندیناوی و دول کوچک اروپایی، کشور‌های پیشرفته شرق آسیا و برخی کشور‌های نفت‌خیز عربی را می‌توان از این دسته به شمار آورد.

 

اما در کشور ایران شرایط عمومی برای آموزش مجازی تمامی دانشجویان از نظر دسترسی به وسایل آموزش الکترونیک و زیرساخت‌های آموزشی فراهم نبود و همین امر سبب شد تا جامعه دانشگاهی با شیوع ویروس منحوس کرونا و اجبار برای ورود به آموزش الکترونیک دچار غافلگیری شود؛ اما مدتی نگذشت که دانشگاه‌ها یکی پس از دیگری به فراهم‌سازی زیرساخت‌های آموزش مجازی، ایجاد سامانه برگزاری کلاس‌های درسی مجازی و خدمات الکترونیک آموزشی و در نهایت از سرگیری آموزش‌ها به صورت الکترونیک پرداختند. 


دانشگاه آزاد اسلامی نیز از جمله دانشگاه‌هایی بود که برای تحقق آموزش مجازی باکیفیت، گام برداشت به همین منظور ۲۶ مرداد سال ۹۹ از سامانه آموزشی خود با نام آموزشیار در جهت مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشجویان و ارائه خدماتی همچون انتخاب واحد، حذف اضافه الکترونیکی، ارزشیابی اساتید، انتشار کارنامه ترمی دانشجویان و همچنین سامانه دان برای برگزاری کلاس‌های درسی رونمایی کرد.

 

بیشتر بخوانید

دانشجویان دانشگاه آزاد همچنان گرفتار مشکلات سامانه‌های آموزش الکترونیک / از آموزشیار گرفته تا دان و وادانا!

 

نصب آی گپ تنها راه ورود به سامانه آموزشیار!


پس از گذشت چند هفته از راه‌اندازی این سامانه، دانشجویان از error‌های مدام و از دسترس خارج شدن آن گلیه کردند از طرفی برای ورود به آن لازم بود که دانشجویان در ابتدا وارد‌ برنامه «ای گپ» شوند که این خود معظل بزرگ‌تری محسوب می‌شد، زیرا برنامه «ای گپ» در بسیاری از تلفن‌های همراه نصب نمی‌شود و دانشجویان برای ورود به سامانه آموزشیار مجبور هستند به تلفن همراه دیگری دسترسی یابند.

 

 

 

از مشکلات دانشجویان برای شرکت در کلاس‌های درسی تا عذرخواهی طهرانچی

دانشجویان همچنین برای ورود به سامانه‌های برگزاری کلاس‌های درسی نیز با مشکلات بسیاری روبه‌رو بودند از جمله قطعی و خروج از سامانه و عدم دسترسی برای بازگشت به کلاس درس، ضرورت بارگزاری تمام فایل‌ها به صورت پی دی اف و مشکلات صوت و تصویر در زمان شرکت در کلاس درس، موجب شد تا دانشجویان از طریق فضای مجازی و هشتک‌گذاری به اعتراض بپردازند و خواستار اصلاح سامانه‌های دانشگاه آزاد شوند.

 

مشکلات این سامانه فقط از نگاه دانشجویان نیست؛ بلکه سندی موجود است که نشان می‌دهد این سامانه آموزشی بیش از ۵۳ مورد ایراد فنی دارد ایراداتی که از این سامانه آموزشی استخراج شده از مشکلات شهریه تا انتخاب واحد است که نمونه‌هایی از آن را می‌توانید در گزارش «آموزشیار بدون تایید فنی بیش از یک میلیون دانشجو را سردرگم کرده! / سامانه آموزشی با ۵۳ ایراد فنی» بخوانید.

 

ادامه نابسامانی در سامانه آموزشیار موجب شد تا محمد مهدی طهرانچی در پیامی ضمن عذرخواهی از دانشجویان نوید رفع تمام مشکلات را طی روز‌های آینده دهد. اکنون پس از گذشت چهار ترم ناقابل و ورود به سال تحصیلی جدید دانشجویان دانشگاه آزاد همچنان از نابسامانی سامانه‌های آموزشی دانشگاه آزاد سخن می‌گویند و خواستار رفع مشکلات آن‌ها هستند.به همین منظور خبرگزاری دانشجو به گفتگو با محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و با اشاره به مشکلات دانشجویان جویای نظر رئیس این دانشگاه در خصوص این نابسامانی‌ها شد.

 

طهرانچی: در برگزاری کلاس‌های درسی نمره قبولی به خود می‌دهیم!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص اظهار کرد: ما کاملا از مشکلات دانشجویان با خبر هستیم. در سال جاری سامانه‌ها از جمله واتساپ، فیسبوک و ... هفت ساعت با اختلال روبه رو شدند. بنابراین این مشکلات وجود دارد.

 

وی ادامه داد: سامانه مشکل نیست و مشکلات فنی آن فقط به سامانه مربوط نمی‌شود. دانشجویان تنها ظاهر قضیه را می‌بینند. در حقیقت برخی از این مشکلات به داده‌ها مربوط می‌شود؛ زیرا داده‌ها به درستی پایه‌گذاری نشده‌اند و این مسئله به تولید فنی داده‌ها مربوط می‌شود.

 

 

رئیس دانشگاه آزاد تصریح کرد: ما از یک سیستم کاملا گسسته به سمت یک سیستم کاملا یکپارچه می‌رویم که توانایی  در کشور به وجود می‌آورد و منافع بسیاری زیادی نیز دارد. ما نیز روز به روز تغییرات را پیگیری می‌کنیم و این مسئله را دانشجویان نیز حس می‌کنند که امروز از هفته گذشته سامانه‌ها بهبود بیشتری یافته‌اند.


طهرانچی در خصوص سامانه وادانا نیز اظهار کرد: وادانا موفق‌ترین سیستم آموزشی بوده است که حدود ۵۰۰ هزار کلاس را به صورت یکپارچه پوشش داده است. سامانه دان نیز حدود ۳۰۰ هزار کلاس را پوشش داده است. در مجموع ما در دانشگاه آزاد حدود ۶ میلیون نفر کلاس را تجربه کرده‌ایم و با این زیر ساختی که در کشور وجود دارد به خود در برگزاری کلاس‌های درسی نمره قبولی می‌دهیم.

 

کلام آخر

از آنجایی که سامانه آموزشیار به منظور خدمات رسانی به دانشجویان در زمان انتخاب واحد حذف و اضافه، ثبت‌نام و ... راه‌اندازی شده است با حضوری شدن کلاس‌ها نیز دانشجویان همچنان به این سامانه نیازمند خواهند بود به همین دلیل ضروری است مسئولین دانشگاه آزاد با توجه نزدیک شدن زمان ثبت‌نام دانشجویان ارشد، امتحانات میان ترم و بارگزاری نمرات دانشجویان کارشناسی، انجام مراحل فارغ‌التحصیلی تعداد زیادی از دانشجویان هرچه سریع‌تر به دنبال رفع مشکلات این سامانه باشند و شرایط را فراهم سازند تا دانشجویان بدون ورود به برنامه‌ای گپ بتوانند از این سامانه استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد سامانه آموزشیار محمدمهدی طهرانچی برگزاری کلاس های درسی رئیس دانشگاه آزاد زیرساخت های آموزش سامانه آموزشیار آموزش الکترونیک سامانه آموزشی برای ورود آموزش مجازی سامانه ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ امروز (جمعه 14 اردیبهشت‌ماه) واحدهای سراسر دانشگاه آزاد اسلامی میزبان آزمون استخدامی و EPT بودند.

دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی میزبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش

دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی در روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه میزبان بیش از یک‌هزار داوطلب خانم رشته مشاوره و پرورشی بود.

نماینده و مجری برگزاری آزمون استخدامی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا عنوان کرد: بیش از یک‌هزار داوطلب خانم ویژه رشته شغلی مشاوره و پرورشی وزارت آموزش و پرورش در دو حوزه دانشکده فنی مهندسی و تحصیلات تکمیلی و دانشکده علوم انسانی با هم به رقابت پرداختند.

علی کریمی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی امکانات و تسهیلات خود را برای برگزاری هرچه بهتر آزمون و خدمات‌رسانی به داوطلبان مهیا کرده است.

وی ضمن تشکر از  جعفری مسئول مرکز جهاد دانشگاهی شهرستان ممسنی برای همکاری در برگزاری آزمون بیان کرد: با همکاری ویژه کارکنان دانشگاه توانستیم به بهترین شکل و در امنیت و آرامش کامل این آزمون را برگزار کنیم.

نماینده و مجری برگزاری آزمون استخدامی متذکر شد: با توجه به اینکه هرساله آزمون‌های کنکور سراسری و آزمون‌های استخدانی دولتی در این دانشگاه برگزار می‌شود، بنابراین برگزاری این آزمون به دلیل تعداد زیاد داوطلبان در یک نوبت جزو بی‌نظیرترین آزمون‌ها در سطح شهرستان‌های ممسنی و رستم است.

عضو شورای فرهنگی شهرستان ممسنی یادآور شد: این قول را به مردم شهرستان ممسنی می‌دهیم که این ظرفیت خوب و مثبت در این دانشگاه همیشه موجود است و داوطلبان هیچ‌گونه نگرانی از بابت فضای برگزاری آزمون نداشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد که داوطلبان به آن چیزی که مدنظر است برسند و در رشته مورد علاقه خود پذیرفته شوند.

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه آزاد قوچان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قوچان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا عنوان کرد: آزمون استخدامی سازمان آموزش و پرورش با حضور ۱۶۴۰ داوطلب که ۱۰۱۴ نفر از شرکت کنندگان زن و ۶۲۶ نفر مرد هستند، در این واحد دانشگاهی در حال برگزاری است.

محمود حق‌بجانب افزود: این آزمون در دو ساختمان فنی و مهندسی و علوم انسانی برگزار می‌‌شود که تمامی تمهیدات لازم و امکانات دانشگاه برای برگزاری مطلوب آزمون در نظر گرفته شد که جا دارد از زحمات کلیه عوامل اجرایی، نیرو‌های محترم خدمات، تأسیسات و حفاظت فیزیکی تشکر و قدردانی کنیم.

سبقت زنان از مردان در آزمون استخدامی

دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه میزبان آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش بود.

سعید میرزاده معاونت توسعه مدیرت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه با ارائه آماری از میزان شرکت‌کنندگان در این آزمون‌ها عنوان کرد: روز جمعه ۲۱۷۷ زن و ۷۸۹ مرد در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند.

مجموع داوطلبان شرکت‌کننده در این آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه دو هزار و ۹۶۶ داوطلب برآورد شده است.

آزمون EPT با ۱۵۷ داوطلب در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد

همزمان با سراسر کشور آزمون EPT در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: همزمان با سراسر کشور آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی با ۱۵۷ داوطلب که از این تعداد، ۶۴ نفر داوطلب زن و ۹۳ نفر داوطلب مرد بودند، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

بتول مهرگان همچنین ادامه داد: آزمون روز جمعه مورخ ۱۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ علاوه در رشت بطور هم زمان در شهر‌های تهران، تبریز، مشهد، اهواز، اصفهان، شیراز، کرمانشاه، کرمان، کرج، ساری و بندرعباس جمعا ۱۲ حوزه برگزار شد.

وی تصریح کرد: تنها دانشجویان دوره دکتری تخصصی شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز به شرکت در آزمون هستند، بدین منظور لازم است داوطلبان شماره دانشجویی ۹ رقمی خود را به منظور ورود به سامانه در اختیار داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی